LE DOUX SUPPLICE izrāde “Oda ballei” (Francija) 

16.05.2024.

Pievilkšanās un atgrūšanās. Lēni un strauji ritmi – tango, roks, valsis, rondo un džezs. Virpuļi un sentimentāla romantika. Kustība, akrobātika un vieglums, cirka un dejas robežu pārkāpšana. Apvienības Le Deux Supplice izrāde “Oda ballei” ir daudzslāņaina kā pati dzīve.


Kad un cikos: 10., 11. un 12. oktobrī. plkst. 19.00

Kur: Rīgas cirkā (ieeja pa sarkanajiem vārtiem no Merķeļa ielas puses)

Kam: 5+

Izrādes garums: 90 min


Par  izrādi “Oda ballei”

Mēs esam pavisam tuvu – viss notiek tepat acu priekšā. Tiek meklēts balanss, un izpētītas dejas un akrobātikas iespējas. Šī ir īsta apbrīnas un slavas dziesma ballei – mēs gaidām lielo notikumu, jūtam tā tuvošanos, līdz visbeidzot tiekam ierauti tā ugunīgajā virpulī.

“Oda ballei” (franciski – “En attendant le grand soir” jeb “Gaidot lielo vakaru”) ir viena no sirsnīgākajām pēdējo gadu akrobātikas-kustības izrādēm. Tā turpina viesoties uz arvien jaunām un jaunām pasaules skatuvēm, nesot skatītājiem prieku un līksmību.


Par apvienību LE DOUX SUPPLICE

Apvienību Le Doux Supplice 2015. gadā dibinājuši Pjērs Žans Breo un Kamila Ro-Verpē.

Le Doux Supplice mākslinieciskā pieeja ir vērsta uz ķermeni iekustinošu un rotaļīgu pieeju akrobātiskajai tehnikai. Izmantojot improvizētas kustības kā sākumpunktu, mākslinieki attīstījuši individuālo horeogrāfisko stilu. Viņu mākslinieciskās valodas pamatā galvenokārt ir spēlēšanās prieks un klātesamības apzināšanās. Dažādu eksperimentu veidā mākslinieki uzdod jautājumus par mūsu attiecībām ar apkārtējo pasauli.

 

Publicitātes foto


Izrāde pieejama:

-ratiņkrēslā,

-cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem (pieejama indukcijas cilpa),

-nedzirdīgajiem.


Tuvāk izrādei biļešu cenas pieaugs.

Rīgas cirks iegādātās biļetes atpakaļ nepieņem un nemaina, izņemot gadījumus, kad izrāde ir atcelta vai mainīts tās datums.


Apmeklējot pasākumu, jūs piekrītat, ka publicitātes nolūkos:

• varat tikt fotografēts un filmēts;

• jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.