Pedagoģijas konference Riga ICCE – ieplānojiet!

11.02.2022.

Ar prieku paziņojam, ka pie mums Rīgā jau otro reizi notiks Rīgas starptautiskā cirka pedagoģijas konference (Riga ICCE), ko rīko Baltijas-Ziemeļvalstu cirka tīkla BNCC vadītājorganizācijas – Cirkus Syd un Rīgas cirks. Pasākums notiks 10. un 11.maijā Zeļļu ielā 25 (bijušajās Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes telpās).

Konferences vadmotīvi aptvers jautājumus par māksliniecisko domāšanu izglītībā, iekļaujošu pieeju mākslas izglītībā, kā arī ķermeņa pratību mākslinieciskā izpratnē. Konferences formāts šajā reizē nodrošinās gan klātienes, gan attālinātas tikšanās iespējas cirka izglītības sektorā strādājošajiem profesionāļiem, cirka jomas profesionāļiem, kā arī kultūras nozares pārstāvjiem un citiem interesentiem, lai uzzinātu par jaunām un inovatīvām praksēm un diskutētu par cirka izglītības attīstības virzieniem nākotnē.

Programmā plānotas iedvesmas runas, neformālas diskusijas un meistarklases ne tikai ar Baltijas un Ziemeļvalstu profesionāļiem, bet arī plašāku sadarbības partneru loku no Eiropas un ASV. Par detalizētāku programmu vēl ziņosim pavisam drīz, bet līdz tam aicinām savos kalendāros piefiksēt šos datumus!

Video atskats uz 2018.gada konferenci

Pasākuma norise iespējama, pateicoties Nordic Culture Fund un Baltic American Freedom Foundation atbalstam.